11 нояб. 2010 г.

Запрошуємо до Школи!


Громадська організація «Асоціація регіональних ЗМІ» та газета «Наше слово» започатковують у Мені Школу нової журналістики та запрошують до навчання усіх, хто цікавиться журналістською справою, сучасними комунікаціями, інтернетом, хто хоче реалізувати себе у нових сферах діяльності.



Чому навчатимуть у школі?
На теоретичних та практичних заняттях розглядатимуться риси та умови журналістської діяльності, сучасні тенденції розвитку газетної та інтернет-журналістики, новини та їх написання, джерела інформації та робота з ними, техніка інтерв’ю, юридичний бік підготовки журналістських матеріалів, основи он-лайн-журналістики, фотосправа тощо.
Крім суто журналістики, говоритимемо про розвиток комунікативних навичок, тобто мистецтва спілкування, про особисту ефективність людини взагалі, її громадянську позицію.

Хто викладатиме?
Тренінги вестимуть співробітники «Нашого слова», а також запрошені фахівці з інших успішних ЗМІ України. Після закінчення навчання всі випускники Школи отримають відповідні сертифікати, які засвідчують успішне проходження навчання на базі редакції «Нашого слова». Звертаємо вашу увагу на те, що сертифікат не є документом про освіту державного зразка, він лише засвідчує те, що ви пройшли навчання на базі професійного ЗМІ.

Коли проходитимуть заняття?
Графік занять ще узгоджується, попередньо – щотижня, по суботах. Детальна програма Школи буде оголошена додатково.

Хто може стати учасником?
Ми орієнтуємося на молодь у віці від 16 до 35 років.

Що потрібно для вступу?
Заповнити анкету, яку можна отримати на цьому сайті або безпосередньо в редакції газети «Наше слово», яка знаходиться за адресою: м. Мена, вул. Робітнича, 2. Група учасників Школи формується на конкурсних засадах.

Ми хочемо згуртувати ініціативну, креативну молодь – справжню еліту Менщини! Нині ви маєте можливість долучитись до її числа!

Запитання – за тел. 3-11-87 або на e-mail: nslovo@cg.ukrtel.net , info@nslovo.com

Скачати анкету


Інформація про ГО «Асоціація регіональних ЗМІ»

Інформація про газету «Наше слово»

Прийом заявок на участь у Школі нової журналістики закінчується 30 листопада 2010 року.

Комментариев нет:

Отправить комментарий